Coachingsamtaler

Coachingsamtalerne hos mig bygger på begrebet resultatorienteret coaching. Dette betyder, at du som klient kan komme med en udfordring/problematik, som holder dig tilbage i forhold til at opnå bedring i dit liv inden for et specifikt eller flere områder. Eksemplerne kan være:

Tilgangen bygger på, at symptomerne på det egentlige problem skal synliggøres ved at kigge på symptomerne, såsom voldsom nervøsitet eller opgivenhed.

Herefter målrettes psykoeducationen   (Undervisning af psykens og kroppes mekanismer og signaler), hvor klienten skal have højnet sin bevidsthed omkring, hvad der foregår. I denne proces begynder minderne oftest at komme op til overfladen – disse minder kan være selve årsagen til de hæmmende symptomer, man oplever i hverdagen. Den videre proces vil være at tale ’traumet’ igennem og lære klienten at forholde sig til traumet anderledes.

Resultatet i den sidste ende, skulle gerne være en klient, som tager magten og kontrollen tilbage i sit liv. Et frit liv som dig selv – du kan, du kan alene.

”Being ourselves means sometime having the courage to stand alone, totally alone”

– Brene Brown

Undervisning

Ingen inspiration og udvikling, uden at nogen får højere oplysning. Dette er netop, hvad undervisning kan. Igennem livet møder vi de mennesker, der formår at undervise på den måde, som taler til hjertet og sindet via indlevelse og substans. Høj energi og solid viden. Dette er vigtigt for, at budskabet kommer igennem. Rune er læreruddannet og har gennem årene udviklet en evnen til at tage mange forskellige emner og omdanne dem til omsættelig viden i undervisningen. Om det er undervisning for større forsamlinger eller individer, udvikles en målrettet didaktisk struktur, som er tilpasset målgruppen. Hvad end der er tale om faglige resultater, klasserumsledelse, holdundervisningsopgaver, kursusundervisning osv., så kan laves en struktur, som kan imødekomme udfordringen.

”Education is not the filling of a pail, but the lighting of a fire”

– W.B. Yeats

Personlig træning

Personlig træning skal ses som et fintunet redskab, der kan understøtte din fysiske udvikling.

Videnskaben underbygger, at hvis du kan finde balance i at få givet din krop den rigtige mængde og det rigtige niveau af modtand, så vil den udvikle sig hensigtsmæssigt hele livet.

I virkeligheden handler det om, at man finde frem til sit eget fysiske potentiale. Hvor gammel kan du blive, hvor længe kan du være fysisk aktiv, hvor tungt kan du løfte og hvor godt kendskab har du til din krops formåen? Dette er en række af spørgsmålene, man selv kan påvirke ved den korrekte træningsform og ikke mindst en skærpet evne til at lytte til kroppen signaler.

Hvad end om udgangspunktet er simpelt vægttab eller at få kroppen til at præstere på et højere niveau inden for elitesport, kan jeg hjælpe dig med at finde den rigtige vej.

Det er aldrig for sent, og husk; Kroppen er intelligent – den vil gerne lære og udvikle sig

”No citizen has a right to be an amateur in the matter of psysical training. What a disgrace it is for a man to grow old without ever seeing the beauty and strength of which his body is capable”
– Sokrates

Kostvejledning

Er du træt af de ekstra kilo, energiforladt, har ustabilt blodsukker, og svært ved at sove om natten? Så kan det være konsekvensen af din måde at spise på.

Min tilgang bygger på et afsæt i menneskets natur fra den palæolitiske tid også normalt kaldet stenalderen.

De gener vi stadig bærer rundt på har ikke kunne tilpasse sig til den måde vi spiser på i moderne tid. Selv korn og mælk, som har være der i tusinder af år, er vi stadig overfølsomme overfor.

Dette betyder, at vi er nødt til at være varsomme med, hvor stor en mængde af moderne kost, vi skal have.

Når du for en kostvejledning, vil den være specifikt lavet til dig som individ. Altså med udgangspunkt i hvilken hverdag og udfordringer, du har.

Kostplaner skal tilpasses den travle hverdag med arbejde, børn og fritid, så det muligt at leve sundt, men også leve som mennesker sammen.

Oplev hvordan din krop kan blive med kostplan, der tager dig tilbage til din natur.

”More power to man, paleo is all about health and well being”
– Loren Cordain

Foredrag

Jeg er også en aktiv foredragsholder, som primært laver foredrag om personlig udvikling, ernæring, træning, psykologi og kommunikation.

Rune har tidligere samarbejdet med andre faggrupper for at sikre så god formidling som muligt.

Foredragene kan også specialkonstrueres, så hvis man som virksomhed har et særligt ønske om fx. at få noget fagligt input til en personalegruppe, er dette en mulighed.

Foredragene har tidligere været afholdt for skoleklasser, virksomheder, sikkerhedsledelsen i lufthavnen og deltagende til foredrag med tilmelding.

Book et foredrag og en mulighed for at få en oplevelse af viden formidlet helt ind til benet i en kompakt og dynamisk fortælling

NB. Grundet Covid-19, vides det ikke, hvornår der kan udbydes foredrag endnu.

“A good speech should be like a womans skirt; Long enough to cover the subjects and short enough to create interest”
– Winston Churchill

Kurser

Med Runes samarbejdspartnere vil der blive skabt kurser med forskellige temaer, hvor den røde tråd er personlig udvikling. Strukturen for de enkelte kurser kan differentiere i både indhold og varighed, men vil give deltagerne rig mulighed for at tage på en rejse indad i sindet og få en større bevidsthed og derfor mere kontrol og velvære i hverdagen. Indgangsviklerne bygger på undervisning, psykoeducation, mindfulness, fysisk træning og gruppeinterventioner (Masterclass med udgangspunkt i en deltagerudfordring). NB. Grundet Covid-19, vides det ikke, hvornår vi kan udbyde kurserne endnu.
“An investment in knowledge always pays the best interest.”
– Benjamin Franklin

Kontakt

Cleverchange